« Takaisin

Tutustumismatka SIAL-messuille Pariisiin 20. – 22.10.2014

SIAL viettää nyt 50-vuotisjuhlavuottaan ja pääteemana messuilla ovat innovatiiviset elintarvikkeet. Pääset tutustumaan viimeisimpiin tuoteuutuuksiin ja tapaamaan näytteilleasettajia yhdessä maailman tärkeimmistä elintarvikealan ammattilaistapahtumista. Messuilla on edustettuna koko elintarvikeketju tuotannosta, jakelusta ja maahantuonnista tukku- javähittäismyyntiin sekä catering-alaan.

Järjestämme matkaan liittyen minisemeniaarin, jossa kerrotaan Ranskan elintarvikemarkkinoista sekä annetaan vinkkejä kansainvälisen messuosaston toteuttamiseksi. Lisäksi järjestetään kauppakierros osallistujia kiinnostaviin kohteisiin.

Katso matkaohjelma

Lue lisää messuista www.sialparis.com.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Eeva-Liisa Lehto, Foodwest Oy, puh 040 8255056, eeva-liisa.lehto@foodwest.fi

Tutustumismatkan järjestää BSR Food Cluster Network –hanke, joka kokoaa Itämeren alueen elintarviketoimijat yhteen Itämeriverkostoksi. Verkosto auttaa konkreettisesti elintarvikealan pk-yrityksiä kansainvälistymisessä. Hanketta rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus ja Euroopan sosiaalirahasto.

Hankkeen kumppaneita ovat Foodwest Oy (Seinäjoki), Makery Oy (Helsinki) ja Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, Turun yliopisto

Eu logo

Ota yhteyttä meihin
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.