Suunnitteletko valloittavasi ulkomaiset kuluttajat tuotteellasi?

Makery auttaa vientimarkkinoiden kartoittamisessa, sopivien myyntikanavien valinnassa sekä tuotteenne ulkomaan lanseerausta varten tarvittavien tietojen keräämisessä.

Makery toteuttaa kuluttajatutkimukset ulkomailla yhtä laadukkaasti ja tehokkaasti kuin kotimarkkinoillakin laajan kumppaniverkoston avulla. Kuluttajatutkimuksen taustatiedoksi Makery voi tarjota myös laajemman katsauksen koko markkinan kehitykseen eri tuoteryhmissä esimerkiksi analysoimalla vuositasolla myynnin kehitystä eri ruoka- ja juomakategorioissa maakohtaisesti Euroopassa. Makery on toteuttanut menestyksekkäästi sekä halli- ja kotitestejä että onlinekyselyitä muun muassa Ruotsissa, Tanskassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.


Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Valmistautuminen uusille markkinoille on ensisijaisen tärkeää tuotteen menestyksen kannalta. Makery valjastaa käyttöösi tarkat tiedot kohdemaasi kilpailutilanteesta ja selvittää tuotteiden potentiaaliset markkinat.

Tunne kilpailijasi

Uusien markkinoiden valloituksessa kohtaat aina uudet haasteet ja kilpailijat. Tämän takia onkin ensisijaisen tärkeää tuntea vallitseva markkinatilanne ja siellä toimivat kilpailijat ja heidän asemansa. Makery kartoittaa kilpailijoidesi brändi- ja yritysprofiilit, tuotevalikoimat sekä markkina-asemat jotta saat parhaat työkalut käyttöösi maailmanvalloitusta varten!

Kuluttajat mukana kehityksessä

Loppuun hiotut tuotteet, pakkaukset ja niitä täydentävä markkinointisuunnitelma helpottavat merkittävästi vieraille markkinoille pääsyä. Testaamalla konseptisi toimivuutta säästät aikaa ja vaivaa, ja Makery voi auttaa tässäkin. Tarjoamme kattavan valikoiman räätälöityjä tutkimusmetodeja juuri tätä varten.

Tähän mennessä olemme toteuttaneet tutkimuksia seuraavissa maissa:

 

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ »

Ota yhteyttä meihin
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.