« Takaisin

Hyödynnä Tekesin innovaatioseteli Makeryn palveluihin

 

Tekesin rahoitustuotteisiin on tullut kokeiluluonteisesti 5 000 € + alv. arvoinen innovaatioseteli. Seteli on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka hyödyntävät ensimmäisen kerran innovaatiopalveluja ja jotka eivät ole saaneet Tekesin rahoitusta kuluneen tai edellisen vuoden aikana. Innovaatioseteli on tarkoitettu toimenpiteisiin, jotka kehittävät yrityksen tuotteita, palveluita tai prosesseja tai lisäävät yrityksen tietoa ja osaamista innovaatiotoiminnassa. Innovaatioseteli madaltaa kynnystä kehitystoiminnan aloittamiseen ja antaa hyvän tuen etenkin kasvun alkuvaiheessa oleville yrityksille. Asiakkaat ovat voineet hakea innovaatioseteliä lokakuun 2016 alusta alkaen. Ensimmäisen viikon aikana niitä haettiin yli sata kappaletta ja Tekes on tehnyt niihin liittyen päätöksiä jopa parissa päivässä.

 

Innovaatioseteliä voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien ulkopuolisten asiantuntijapalveluiden hankintaan ja sitä voi hyödyntää esimerkiksi tuoteidean ja konseptin kehittämisessä tai tuotteeseen liittyvän ongelman ratkaisemisessa. Setelin avulla voi esimerkiksi valmistella tuoteideaa tai tehdä nopeita kokeiluja ja selvittää tuotteen tai palvelun jatkokehitys- tai markkinakelpoisuutta demojen ja protojen avulla. Sitä voi käyttää myös silloin, jos yritys tarvitsee ulkopuolisen asiantuntijan lausuntoa, arviota ja testaus- tai mittauspalvelua.

 

Makery Oy on yksi innovaatiosetelin palveluntarjoajista. Kaikki tutkimus- ja kehityspalvelumme ovat hyödynnettävissä innovaatiosetelillä. Seteliä voi käyttää esimerkiksi markkinaselvityksen tekemiseen halutussa tuotekategoriassa tai kuluttajapalautteen hankkimiseen esimerkiksi konseptista, tuoteominaisuuksista, käyttökokemuksista tai markkinointiviestinnän toimivuudesta. Autamme mielellämme myös innovaatiosetelin hakuprosessissa.

 

Lisätietoa innovaatiosetelistä ja sen käyttömahdollisuuksista ja reunaehdoista voi lukea osoitteesta http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

EMAIL
Facebook
Google+
https://makery.fi/innovaatioseteli/
LinkedIn
Ota yhteyttä meihin
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.