« Takaisin

BSR Food Cluster Network – Kansainvälinen päätöskonferenssi

BSR Food Cluster Network eli Itämeri-hanke yritysten hyväksi on todella ollut nimensä veroinen. 11 pilottiyrityksen lisäksi hankkeen tilaisuuksiin ja opintomatkoille on osallistunut satoja osanottajia. Hankkeessa on muodostunut elintarvikeosaajien verkosto, joka on auttanut konkreettisesti yrityksiä kansainvälistymistoimissa Itämeren maissa.

Tule kuulemaan mitä on saatu aikaiseksi ja miten verkostotoimijat voisivat auttaa sinunkin yritystäsi kansainvälistymään. Voit saada arvokkaita uusia kontakteja esim. kuluttajatestien, jakelu- ja markkinaselvitysten tai messuosaston toteuttamiseen missä tahansa Itämeren maassa. Verkostot ovat nyt kaikkien käytettävissä! Lisäksi päivän aikana kerrotaan jatkohankkeen “Food House” -suunnitelmista.

Katso alustava ohjelma

Konferenssiin on rajoitettu osallistuminen, joten ilmoittaudu ajoissa!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen : Eeva-Liisa Lehto, eeva-liisa.lehto(at)foodwest.fi, puh 040 825 5056

 

 

Tilaisuus on osa BSR Food Cluster Network –hanketta, joka kokoaa Itämeren alueen elintarviketoimijat yhteen Itämeriverkostoksi. Verkosto auttaa konkreettisesti elintarvikealan pk-yrityksiä kansainvälistymisessä. Hanketta rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus ESR-rahoituksena.

Hankkeen kumppanit ovat  Foodwest Oy (Seinäjoki), Makery Oy (Helsinki) ja Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, Turun yliopisto 

Eu logo

Ota yhteyttä meihin
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.