Tuote

  • Esiselvitykset, tutkimus- ja kirjallisuuskatsaukset asiakkaan tutkimus- ja kehitystarpeiden mukaan
  • Konseptin ja bränditarinan suunnittelu ja laadinta
  • Reseptikehitys

–    tuotteen ominaisuuksien ja katteen parantaminen reseptioptimoinnilla
–    uusien makuvarianttien kehittäminen

  • Tuotteiden aistinvarainen arviointi

–    asiantuntijaraati (ominaisuus- ja mieltymysprofiilit)

  • Kuluttajaymmärryksen tuominen osaksi tuotekehitysprosessia

Elintarvikelainsäädäntö

  • Lainsäädännön edellyttämät pakkausmerkinnät

–    ravitsemus- ja terveysväittämät
–    ainesosaluetteloiden oikeellisuuden tarkistaminen ja lyhentäminen

  • Myyntikelpoisuuslausunnot

Analyysit

  • Säilyvyyskokeet (mikrobiologinen analysointi, aistinvarainen arviointi)
  • Kemialliset analyysit (mm. ravintosisältö, raskasmetallit, jne.)

Valmennus

  •  Aistinvarainen arviointi
  • Elintarvikelainsäädäntö
  • Hygieniaosaaminen
Ota yhteyttä meihin
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.