Ovatko tuotteesi aistittavat ominaisuudet kunnossa?

Tiedätkö, miten oma tuotteesi eroaa kilpailijoista?

 

Aistinvarainen arviointi on tärkeä osa elintarvikkeiden tuotekehitystä ja laadunvarmistusta. Asiantuntijaraadin ominaisuusprofiilin avulla saat objektiivista tietoa tuotteiden keskeisistä aistittavista ominaisuuksista (maku, haju, rakenne, ulkonäkö) ja niiden voimakkuuksien eroista. Mieltymysprofiililla saat tietoa oman tuotteen ominaisuuksien vaikutuksesta tuotteen miellyttävyyteen.

 

Valmennamme yritysten omaa henkilökuntaa aistinvaraisten menetelmien käytössä, jotta siitä saataisiin systemaattinen työkalu yritysten tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen tueksi. Järjestämme myös perusmaku- ja hajutestejä, joilla voidaan varmistaa aistinvaraisen arvioinnin tehtävissä toimivien henkilöiden aistien normaali toimivuus.

 

Olemme kehittäneet kuvailevia sanastoja aistittavista ominaisuuksista eri tuotteille, joita käytämme kuluttajatutkimuksissamme, kun on esimerkiksi tarve tietää, mitkä ominaisuudet ovat kuluttajille keskeisimpiä ja miten ne vaikuttavat miellyttävyyden kokemiseen.

Ota yhteyttä meihin
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.