« Takaisin

Makeryn trendikatsaus 2017!

 

Kuten aiempinakin vuosina, Makery kokosi tänäkin vuonna monipuolisen katsauksen pinnalla oleviin ruokatrendeihin meillä ja maailmalla. Megatrendit pitävät pintansa: Helppous ja ajan säästäminen, sekä ruokahävikin ja muun jätteen vähentäminen pysyvät edelleen keskeisinä teemoina ja kasvisten suosio jatkaa kasvuaan. Toisaalta kuluttajaa kiinnostaa edelleen myös perinnetietoisuus ja ruoan alkuperä. Terveys näkyy paitsi kasvisten kulutuksen lisääntymisenä, myös erilaisina kasvipohjaisina terveysjuomina, joiden suosio kasvaa maailmalla. Erityisesti nyt puhutaan suoliston terveydestä.

 

Mausteista pinnalla ovat kurkuma, pippuri, wasabi, piparjuuri ja chili, ja maantieteellisesti painottuvat Karibian ja Tyynenmeren makumaailmat.

 

Mitä muuta ruokatrendeistä kannattaa vuoden aluksi tietää? Millaiset ravintolat kiinnostavat tänä vuonna? Entä mitkä ovat vuoden 2017 trendijuomia? Lue alla olevat Makeryn Trendisanomat ja selvitä!

 

EMAIL
Facebook
Google+
http://makery.fi/makeryn-trendikatsaus-2017/
LinkedIn
Ota yhteyttä meihin
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.